cyklel ner till idrotten och hem

halloj :) dagens 2 rundor, cykel och prom + lite löpning.
Kanske blir fler rundor under dagen om jag inte somnar haha :)
Har haft så fullt upp med skola, 2 jobb och annat så jag är ganska slut :P
ser scooby doo nu, ska snart göra lunch :)


löprunda idag

igår blev det lite dykning och lek på Alnöbadet :) mys de!

Daniel har även städat heeela lägenheten jättefint :) är så glad över det.

Har varit ute på en tung löprunda idag, fuktig och kall luft, och jag som tycker ja brukar ha svårt att andas ändå ibland när jag springer :P

Simning + löprunda

HALLOJ :)
hade ingen energi idag. Berodde nog på vädret.
Men jag tog mig en hårdbrödmacka och sedan drog jag och Daniel oss till alnöbadet för lite simning och lek.
Jag orkade inte mycket, då mina armar och ben kändes helt slut.
Men tog mig igenom 30 längder och en del dykning :)

Pepp-program
Somnade nästan efter en liten torftig middag när jag kom hem. Var jättetrött, men sedan såg jag på ett program som handlade om lumpen där dom pressade personerna till det yttersta, och därefter såg jag Biggest Looser. Blev jättepeppad när dom sprang i programmet så jag bara måste ut och springa, var fick jag den underbara energin ifrån :D?

Hårda backar, trappor
Bestämde mig för att köra hårda backar och trappor! Riktigt härligt, pressade mig ytterst i de branta och även långa backarna och tog mig någon extra runda för att få kuta i trappor :D härliiigt :)

Hoppas
ni blir lika peppade som jag nu! :D
här kommer rundan!


årets första cykeltur!

halloj :) idag är det soligt och skönt!

Idrottslektion

började dagen med yoghurt och flingor, sedan ner till stan för att ha en timme idrott, idag stog dans på schemat, och det var frisörläraren sara som hade lektionen, kul faktiskt! :)

Lunch
Efter idrotten hade jag inga fler lektioner så åkte hem och åt en riktig GI-lunch :) jag älskar GI, fast jag håller inte på med någon metod eller så :) men brukar göra lite luncher och middagar som är GI-inspirerade bara för att dom är så enkla att göra och dessutom är goda :) åsså blir man lagom mätt!

Cykeltur
Bestämde mig sedan för att hämta cykeln, som stod på Daniels företag eftersom han städat bilen på jobbet och i bilen låg min cykel haha. så tog en promenad dit, på ca 1km sedan tog jag cykeln iväg, genom haga till Birsta, och sedan hem igen. blev en runda på 15,16 km :)
Köpte en present till mamma i birsta, eftersom hon fyller år om mindre än 2 veckor. :)  det gör jag också! den 17:e blir jag 19 år.

Hjälpte till med punka
på vägen hem från birsta hörde jag en smäll och vände mig om. Då var det en 30årig kvinna som kört in i trottoaren och pajat ett av sina däck. haha och hon försökte köra ändå. men när hon väl fattat att hon hade punka svängde hon in på en väg och jag tänkte att jag måste väl hjlpa till.
Så jag frågade om hon ville ha någon hjälp med att byta däck, då svara hon : Ja gärna, jag har ingen aning om hur man gör.... OMG!! minst 30 år och har aldrig bytt däck?  Sedan hade hon ingen domkraft och visste inte att man behövde det heller så vi fick stanna en kille som körde förbi. Som tur var hjälpte han till :)
Denna omogna kvinnan hade heller inga pengar på mobilen, utan bara gratis sms så hon fick låna min telefon för att ringa ett samtal till någon hon skulle på möte med.
Finns mycket konstigt folk. och jag verkar träffa på dem alla haha.

här kommer en bild på rundan :)


RSS 2.0