Vilken dag!

Idag hade jag först prov i Arbetsmiljö och säkerhet, gick bra!
Åkte hem, gjorde klart inför muntliga svenska B nationella som vi ska ha imorn, städade lite, snabba i mig lunch,
åkte till alnö och klippte en på Alnö servicehus, dock tyckte inte jag att det blev bra, hon ville ha jättekort
frisyr, och hon tyckte att det var jättebra innan jag ens var klar haha, men är kunden nöjd är jag nöjd :)

Efter klippningen gick ja in på spelerian för dom hade utförsäljning på filmer :D köpte 5 st, varav en i julklapp till pappa :)
Därefter gick ja upp och hälsade på farmor å farfar:D de var kul att träffa dom :)

Sen skulle ja hem och laga mat men kom på att jag inte hade tid till det innan sångövningen för all mat var i frysen, så åkte till rusta och köpte, jaa en JULGRAN! haha en vit en :) köpte även en silicongrytvante till mormor i julklapp! det gäller att vara ute i tid ;)

När ja kom hem  hann jag slå in mormors julklapp sen kom daniel och hämta mig  åsså åkte vi ner på stan och käkade kycklingrulle på mexicana city! Därefter skjutsade han mig till Luciaövningen. Det var riktigt kul idag :) vi fick l ite nya låtar så nu har ja en del att öva på.

kl 18 var sångövningen klar, då bär det av mot gymmet, körde ett stenhårt konditionspass på 45 minuter, riktigt härligt!! Nu sitter jag hemma, har kollat igenom SvB nationellagrejen och ätit en satsumas. Har även startat en facebookgrupp för vårt företag Här & Där :D! Vi hade ju premiär igår och det gick ju riktigt bra :)!
Så kom gärna och klipp er tisdagen den 9 nov. mellan kl 9-16 :) bara 100 kr/klippningen!

Snart ska jag nog sova, känner att jag behöver det efter en sån här dag. Full fart ska det vara :)!
Imorgon är det en ny dag med nya tag!

p-böter och lucia!

Hej! Tänkte att man skulle kunna börja blogga lite :)

startade den här bloggen för ungefär ett år sen men jaa, de blev ju inget mer med de.

Jag har just lugnat ner mig, efter att varit toookigt arg på en gråhårig sur p-lisa. Man kan ju fundera om dom tjänar på att sätta dit folk för ingenting. Jag sprang in på ego och frågade om de hittat min navelpiercing som ja tappat, var inne där mindre än en minut och under tiden fick jag en p-böter, å när hon såg att ja kom ut skyndade hon sig att sätta sig i bilen. Men jag sprang fram och knackade på rutan. jovisst fick man stana för ärenden, men tydligen var det bättre att stå på vägen och blockera all trafik än att stå en halvmeter upp på trottoaren?
det var tillomed ca 1 m mellan bilen och husväggen... Hon sa att om ja stått på vägen hade hon måsta väntat 10 min men nu så vägrade hon överse någonting. även fast ja kom ut precis när hon skrivit klart p-bötern.. alltså 800 kr för att jag gick in på ego inte ens en minut utan att blockera någon?

aja, nu ska jag iaf åka till kyrkans hus och öva luciasånger med Medelpadsluciagänget! de ska bli kul iallafall :)
Jag kan knappt förstå ännu att jag kom med! är så himla glad :D de 4-5 timmarna av spänd väntan var värda! Kommer bli en så otroligt härlig upplevelse :) Oj, nu är det 20 min tills vi ska sjunga, måste åka :) Hörs!

RSS 2.0